Monday 1 November 2010

EAT S*** LOVE

Viimiseen 10:een päivään on mahtunut hellettä, paljon auringonottoa, shoppailua, ekan baarikerran täällä, haaveilua, yökyläilyä, erittäin huonolaatuisia juttuja, nauramista, valokuvia.... Kaikenlaista kivaa. Oli loistava viikonloppu!















"En kyllä ikinä osta maxi mekkoa, se ei sovi yhtään mulle.." Ja mitä kävikään. Muutenki tuli ostettua vähän semmosia ei niin minun tyylisiä mekkoja, mutta ei haittaa, vähän vaihtelua! Ei muuten näytä kuvissa/henkarissa yhtään hyvältä, mutta päällä kylläkin :)


Maxi dress, Valleygirl

Pikkumusta, Valleygirl

Mekko (joka oli päällä lauantaina baarissa, ei vain ole hyvää kuvaa siltä illalta), Valleygirl

Shortsit, Ally

Nauha kahdella sulalla, Surf Sports Underground

 Tällä perheellä on minun lisäksi vielä babysitter, joka käy kerran viikossa hoitamassa poikia. Semmonen aivan ihana, vähän vanhempi englantilaisnainen, joka puhuu tosi pienellä ja rauhallisella äänellä. Tänään se aloitti keskustelun kysymällä mitä mieltä me ollaan Annin kans paikallisista miehistä ja sitten jatkoi juttua: "Do you have boyfriends back home?" "No.." "Mmmmm, so you can be naughty here! Some holiday romance..." Oli aika yllättävää kuulla tuommosta tältä kyseiseltä ihmiseltä ja kyllähän meillä naurattiki :D Eli tervetuloa vaan lomaromanssi, haha! Mummo kyllä sano jotain siihen suuntaan, että tänne ei sitten saa jäädä kenenkään miehen takia...

Kivaa alkanutta viikkoa! 


Noora

No comments:

Post a Comment