Sunday 21 November 2010

Perjantain pailaukset ja lauantain latotanssit

Hei kuka ostais mulle semmosen sopivan pikkusen kameran, jota vois kuljettaa aina mukana mihin ikinä meneekin?! Perjantaina taas huomattiin Annin kans, että semmoselle olis erittäin paljon käyttöä. Taidan ostaa itselleni joululahjaksi jos vaan oon kilttinä. Northbridgessä oli perjantai-iltana yhet festarit, joihin päädyttiin ihan vahingossa, kun mietittiin mihin baariin mennään. Siellä oli muutama bändi esiintymässä ja harmittaa aivan, ettei saanu sitä kivaa tunnelmaa ikuistetuksi. Meidän oli tarkotus mennä juhlimaan muutaman yliopisto tytön kans, joten ei voitu jäädä kuunteleen bändejä loppuun. Tässä yksi bändeistä, joka kuulosti muuten aika loistavalta livenä kolmenkymmenen asteen lämpötilassa pizzaa syöden ja täysikuuta katsellen!



Mentiin The Deen nimiselle nightclubille ja oli kyllä kivaa. Niin ja rakastuin muuten jälleen kerran!! Tällä kertaa menetin sydämeni semmoselle nappisilmäiselle ja kiharatukkaiselle baarimikolle.. Jotenkin kummasti rohkaistuin (muutaman kaljan jälkeen) ja päätin mennä vaihtamaan muutaman sanan tämän rakkauden kohteen kanssa ja ajattelin myös tyrkyttää minun puhelinnumeroa sille. Tää rohkaistuminen tuli selvästikin liian myöhään kun huomattiin, että se puoli baarista olikin jo kiinni missä tämä poitsu työskenteli! Loppuillan minun kans olleet kuulikin aika monta kertaa, että voi että mulla ärsyttää ja kuinka olenkaan rakastunut... haha. Ehkä menen joku ilta samaan paikkaan uudestaan voittamaan hänen sydäntään itselleni ;D Toivottakaa onnea!

Perthissä on aika paljon suomalaisia ja tän perheen äidin tuttavat järjestää joka vuosi perinteiset suomalaiset "latotanssit". Ei mitään hajua onko näissä juhlissa joskus sitten oikeasti tanssittukin, mutta eilen keskityttiin lähinnä syömiseen. Aussit on kovia grillaamaan, joten pitihän se grillata kun niin monta aussimiestä oli mukana. Saatiinhan me suominaiset myös ruisleipää!!
















 Seuraavana vois olla vuorossa aussibileet, kiitos!


Noora

No comments:

Post a Comment