Wednesday 23 January 2013

Mukava "hemmottelupäivä" muiden päivien välissä


Olin eilen liikkeellä pitkästä aikaa aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan. Mulla oli ripsienlaittoaika kymmeneltä, Suomityttö Sannan tapaaminen joskus neljän aikaan ja siihen väliin ei oikeastaan mitään. Ripset oli valmiina 12 pintaan, jonka jälkeen lähdin kohti Lontoon keskustaa ilman mitään suunnitelmia.

Ulkona oli niin hirveän kylmä, että piti mennä lämmitteleen nelikerroksiseen M&M liikkeeseen, joka on muuten oikeasti maailman tylsin paikka! Eipä siellä kauaa kestäny niin lähdin sitten Leicester Squaren pizzakojun kautta pyörimään Soho/Chinatown/Covent Garden alueella ennen kuin keksin jotain tekemistä. Pizza oli sen verran mautonta, että sehän pääty roskikseen ja miehän en yleensä ikinä heitä ruokaa pois...





Siinä kävellessäni päädyin sitten "ei ajanvarauksia" kampaamon eteen ja hetken mielijohteesta menin ja leikkasin hiukset. Kampaajana toimi (muistaakseni?) elämäni ensimmäinen mieskampaaja ja tällä kyseisellä italiaanolla oli niin pinkki hiustenkuivaaja kuin kampakin ja vähän ehkä naiselliset otteet, haha. Empä ole ikinä ennen kuullu, että joku hiusasiantuntija kehuis minun juurikasvua, eli omaa väriäni, tosi kivaksi.... Siltä tuli muutenkin aika hauskoja kommentteja ja pakko sanoa, ettei meinannu pokka välillä pitää :D Mutta nautin kyllä kampaamovierailustani!




Kampaajalta meninkin suoraan Euroopan isoimpaan ostoskeskukseen odotteleen Sannaa ja kuluttaan aikaa. Muutamia vaatteita tuli kokeiltua ja tylsyyksissäni otin myös kuvia, joita lähetin pikkusiskon arvosteltavaksi. Sanna tuli sitten juuri sopivasti kun olin maksanu ainoan ostokseni ja päästiin kokiksen ja tortillan ääreen juoruamaan ja sitä höpötystähän kesti melkein kolme tuntia! Kyllä ne tyttöjen väliset keskustelut vaan on niin parhaita! Ikävä kaikkia ihania tyttöjä ja tyttöjen iltoja sun muita! Murr!


Ehkä ihan vähän haaveilin kesästä ja ruskeista jaloista niin tuo hamehan se oli se ainoa ostos...

Pikkusisko kommentoi, etten näytä yhtään iteltäni kun on kiharat ja uudet lasit, eipä varmasti ole ainoa, sillä näytänhän mie omaanki silmään ihan oudolta :D


Tänään päätin olla vain kotona ku kyllähän tuommonen 12 tuntinen päivä ottaa koville, kun sitä ei kovin ueasti (=nykyään ei ikinä) tapahdu hahah!

Ps. Eilen illalla muuten tajusin, että nää uudet hiukset on toiselta puolelta vähintään sentin pidemmät kuin toisen puolen hiukset... Just!



Noora

No comments:

Post a Comment