Monday 24 February 2014

Dreaming all day long


Tänään on taas yks niistä päivistä kun oon vaan haaveillu kaikista ihanista lomakohteista ja muistellu omia reissuja. Pakko myöntää, että on kyllä ikävä monia ihania maita, joissa on tullu käytyä. Siitä on kuitenkin yli 1,5 vuotta kun oon viimeksi ollu jossain kunnon lomalla. Silloin kesällä 2012 muutin Ausseista viiden viikon Aasian lomailun kautta takaisin Suomeen. Ihan hullua ajatella, että oon joskus asunu niin ihanassa maassa ja päässy käymään ihan mahtavissa paikoissa.

Nyt vähän lisää suolaa haavoille..




Voisin laittaa tähän ihan vertailun vuoksi jonku ihanan harmaan Helsingin maiseman... On nuo maisemat kyllä kieltämättä paljon inspiroivampia ja muutenkin viihdyttävämpiä kuin Suomi! Kesällä on pakko päästä johonki lämpimään!



Noora

1 comment:

  1. Hei Noora! Keräämme ulkomailla asuneiden kokemuksia elämänmuutoksesta ja rohkeudesta lähteä isoon maailmaan, oli sitten kyseessä au pair -työ, vaihto-opiskelu, työkokemus tai halu vain kokeilla jotain uutta. Kokemuksia voi lähettää tekstinä, kuvina tai videon muodossa osoitteeseen aupairit@yle.fi. Julkaisemme niitä nettisivuillamme Au pairit Lontoossa -ohjelman yhteydessä: yle.fi/aupairit T: Mari

    ReplyDelete